Naperőmű rendszerek

A nagy kiterjedésű, mezőgazdasági területeken elhelyezkedő naperőmű rendszerek – legnagyobb kapacitásuk elérése érdekében – egyik permanens fenntartási feladata a zöldterület gondozás. A gyorsan növő gyomnövényzet elsősorban a napelemek beárnyékolásában játszik szerepet, de nem szabad figyelmen kívül hagyni a rendszer biztonságos megközelíthetőségének fenntartását ellenőrzés, hibaelhárítás, villamos karbantartási munkálatok elvégzéséhez sem. Általánosságban elmondhatjuk, hogy ennek a tevékenységnek az elvégzésére évente 3-4 alkalommal szükséges sort keríteni a területi adottságoktól és az időjárástól függően.

A napelemsorokban, a panelek árnyékában, a kerítésen kívüli sávokon, kiszolgáló építmények vonalában más-más technológia alkalmazása javasolt, ezért szolgáltatásunk alkalmával használunk traktort szárzúzó adapterrel, nulla fordulósugarú TORO multifunkcionális fűnyírót, távirányítós rézsűvágó gépet és kézi kaszákat.

Átlagos éves karbantartási volumenünk 1 és 20 MW közötti teljesítményű naperőművek esetében 1.500.000 m2 –  napi több, mint 50.000 m2 teljesítéssel.

Munkatársainkkal együtt azon dolgozunk, hogy ezt a kapacitást egyre inkább növelni tudjuk.

Amennyiben szakszerű segítségre lenne szüksége naperőművének gondozására, keressen bennünket bizalommal, örömmel állunk rendelkezésére!

Kérdése merült fel?

Lépjen velünk kapcsolatba, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!